HUD OCH KROPPSVÅRD

Zarkoperfume

Zarkoperfume
Molekylparfymer
100% handgjorda parfymkonstverk skapade av Danmarks första parfymör Zarko Pavlov. Hans dröm var att skapa en unik doft för nordiska män och kvinnor. Anpassad och skapad efter vårt klimat, livsstil och humör. Fem underbara och unika dofter i stilen design som tar våra sinnen på en fantastisk resa.

MOLéCULE 234-38 eau de parfum
Mästerverket har som dominerande ingrediens molekyler som samverkar med personens egen  kroppstemperatur, humör och omgivning.
En molekyl som samverkar med egna feromoner, vilket gör denna doft till ett fenomen mer än en fantastisk doft.
Denna doft är en djup sensuell doft, som blir en kärleksaffär livet ut.
MOLéCULE är en unisex parfym.

e’Leau de parfum
Denna parfym är komponerad för den självmedvetna, lyxiga kvinnan som har liv och rörelse i vardagen.
En parfym som utvecklas från grönt te och granatäpple med djupa sensuella
noter – utan att vara tung.
Doften är nordisk – diskret – frisk.

OUD’ISH eau de parfum
OUD är ett av världens dyraste råvaror som används för parfym och har en mycket speciell söt doft av skog och skogsmark. Utvinningen av OUD är oerhört svårt och den anses som mycket värdefull, som ett flytande guld. Doften tillåter skapande och är sammansatt av bland annat OUD, indiskt grönt te och vit mysk.
OUD’ISH är en unisex parfym.

INCEPTION eau de parfum
Inspirerad av filmen Inception. Kompositionen av denna går igenom sex faser, snarare än de tre faserna som en traditionell parfym går igenom. Doften är skapad som en musiker skulle ha skapat sin musik: lätta toner först, sedan de djupare så att doften kan spela ut hela sin doft, dina känslor och sinnen.
Ingredienser av hög kvalité som tilltalar både män och kvinnor: Ozoner, citrus, blommor, kryddor och gröna skogar.

PINK MOLéCULE 090.09
En tolkning av de nordiska elementen tillsammans med rosa champagne formar i denna parfym en känsla av när den varma brisen kommer under våren, som blandas med vattnet och de mörka träden i Danmark.
En oskuldsfull doft med renhet, men med starka sensuella undertoner – som rosa champagne. Parfymen är näst intill mineralisk då den går från toppnot direkt till basnot.
PINK MOLéCULE är en feminin parfym.

 

 

Bli medlem