HUD OCH KROPPSVÅRD

Decleor

Aromessence_Push_Visual_2012Decleor

Hudvårdsprodukter med unika växtessencer som ger din hud energi och balans. Decleor är ledande inom aromaterapi, dvs användandet av koncentrerade aromatiska växtessenser. Essenserna är mer djupverkande och effektiva än vanliga växtextrakt. De har också naturligt doftande och konservande egenskaper vilket gör dem till ett renare och mer naturligt hudvårdsval.

De aromatiska essenserna är oerhört potenta – även små mängder har en kraftfull verkan på hudens och kroppens egna processer. Användandet av växtessenser i väl avvägda koncentrationer kräver därför omfattande forskning och kompetens. Decleor har mer än 40 års vetenskaplig erfarenhet av att använda noga utvalda växtessenser till att balansera och förnya huden. Serien består av ett komplett utbud av unika växt- och aromaterapi baserade produkter och salongsbehandlingar som ger mycket goda resultat. Många av produkterna är 100% naturliga helt utan konstgjorda tillsatser.

Decleors  vision är balans, tillit och respekt, både för produkterna och för miljön. Decleor är den ledande hudvårdsserien på hudvårdssalonger och spa, både inom Norden och internationellt.

Bli medlem